Over ons » Nieuws

Outdoorseizoen goed afgesloten

Mieke en Hilde hebben het outdoorseizoen afgesloten tijdens het Roldermarkt concours op de brink in Rolde. 

 

Hilde ging dubbel foutloos met Flügel maar was niet snel genoeg in de barrage voor een prijs. Mieke reed eveneens dubbel foutloos met Make My Day en pakte een 7e prijs mee. Tijd voor een welverdiende vakantie voor Make My Day. 

 

Het indoorseizoen zullen beide combinaties in de klasse M gaan starten.

Lees meer »

Twee prijzen tijdens CH Schoonloo

Tijdens CH Schoonloo wisten Hilde en Mieke beide in de top drie van de klasse L springen te eindigen. 

Mieke was met Hunzehoeve Make My Day de snelste van het hele deelnemersveld en ging met de overwinning naar huis. Hilde was minder dan een seconde langzamer in de barrage met Hunzehoeve Flügel en werd daarmee derde. 

 

Lees meer »

Mieke en Hunzehoeve Make My Day Drents Kampioen L springen!

11 augustus 2016 gingen 93 L combinaties van start in De Wijk voor de eerste manche van de Drentse Kampioenschappen. Mieke en Hunzehoeve Make My Day reden een mooie foutloze rit. Hilde en Hunzehoeve Flügel kregen een balkje door een stuurfout van Hilde. 

12 augustus mochten 23 foutloze combinaties terugkomen voor de tweede manche. Uiteindelijk bleven 14 combinaties wederom foutloos. In een spannende barrage werd hard gereden en uiteindelijk mochten Mieke en Hunzehoeve Make My Day het kampioenslint ophalen! 

Na 8 Drentse titels bij de pony's, de eerste Drentse titel bij de paarden. 

Op naar de Hippiade op 3 september 2016!

Lees meer »

Succesvol CH Bronneger

Hilde ging met twee paarden naar CH Bronneger. In de klasse B bracht ze Gin-Tonic aan de start. Een keurig beheerst rondje leverde de hoogste stijlpunten van de klasse B op, maar helaas viel er een balkje naar beneden. Het leverde nog wel een mooie achtste prijs op.

Flügel blijft goed springen! Een nette foutloze ronde en een hele vlotte barrage die ook foutloos werd gesprongen leidde tot een hele mooie tweede plaats!

Lees meer »

Gin-Tonic 2e en 3e in Dalerveen

Gisteren, 12 juli 2016, heeft Gin-Tonic in Dalerveen een 3e prijs in de klasse BB behaald. Een mooie foutloze rit in de B werd beloond met 75.5 punten. Dit leverde Hilde een tweede plaats op. 

 

Lees meer »

Mooie resultaten op Hippisch Holtrijk te Grolloo

Hilde en Flügel startten in het L twee fasen en reden in de sterk bezette groep een vlotte tweede fase waardoor ze op een keurige zesde plaats eindigden. Mieke en Make My Day deden net iets langer over de tweede fase en waren achtste in deze rubriek. 

In het progressief wist Mieke de weggetjes binnendoor goed te vinden en met alle 36 punten werden ze derde. 

Gin-Tonic was in de klasse B mee. Ze had beide parcoursen een foutje maar elke wedstrijd wordt ze meer ontspannen en begint ze beter te springen. 

Al met al een succesvol concours voor ons!

Lees meer »

Gin-Tonic B springen geklasseerd

Vanavond is Hilde naar Dalerveen geweest met Gin-Tonic en Flügel. 

Met Gin-Tonic heeft ze eerste een rondje BB gestart en was foutloos. Daarna is ze voor het eerst in de klasse B gestart en weer foutloos! Daarmee is ze B springen + 2 winstpunten. De echte bevestiging ontbreekt nog, maar Gin-Tonic liet zien dat ze snel van de grond springt en vermogen toont. 

Flügel had jammer genoeg een balkje in de klasse L, maar sprong een fijne ronde.

Lees meer »

Concoursdebuut voor Grandprix

Vanavond is Hilde met Gin-Tonic en Grandprix naar Dalerveen geweest. Gin-Tonic liet zien dat ze de laatste weken veel geleerd heeft en was foutloos in de BB en nam daarmee een vijfde prijs mee naar huis.

Grandprix was voor het eerst van huis en liep ook een foutloze ronde in de BB. 

Een leerzame avond dus voor de Eldorado's!

Lees meer »

Hilde en Fl├╝gel beste combinatie in Onstwedde

Zojuist heeft Hilde de prijs voor beste combinatie uitgereikt gekregen tijdens het mooie concours: Diamant van Onstwedde. Met een derde prijs in het klassiek en een vijfde prijs in het progressief konden ze de goed gevulde envelop mee naar huis nemen. 

Lees meer »

Succesvol CH Eext 2016

CH Eext 2016 is heel succesvol voor ons verlopen. Zaterdag 14 mei werd Mieke met Make My Day tweede in de klasse L twee fasen. 

 

Hilde reed zondag 15 mei en won zowel het klassiek als het twee fasen met Flügel. 

 

Gin-Tonic was voor het eerst mee in de klasse BB en liep gelijk een foutloos rondje. 

Lees meer »

Nieuwe site online

Per 1 mei 2016 hebben wij het bedrijf in Drouwenerveen overgedragen aan de nieuwe eigenaren. De wedstrijdpaarden hebben we verhuisd naar het Hippisch Centrum Exloo en de jonge paarden hebben we op diverse andere locaties ondergebracht.

Bij een verhuizing hoort ook een nieuwe site! Op deze site vindt u alle paarden die in ons eigendom zijn. Wij zullen de site up-to-date houden en de foto's en video's zoveel mogelijk aanvullen of vervangen.

Indien u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen!

Lees meer »