Over ons » Nieuws

Flügel en Gin-Tonic Z springen geklasseerd

Vanmiddag heeft Marleen Meijer zowel Flügel als Gin-Tonic tijdens het concours in Exloo voor de eerste keer in de klasse Z springen gestart. Beide merries hadden één springfout. Flügel kreeg een ongelukkige fout op een steilsprong maar toonde aan dat de klasse Z springen voor haar prima te doen is.

Lees meer »

Twee derde prijzen in Dalerveen, Harvey maakt debuut in klasse M

Harvey liep gisteren in Dalerveen zowel in de klasse L als in de klasse M. In de klasse L liep hij met veel gemak foutloos rond hetgeen een derde plaats opleverde. Daarna maakte hij zijn debuut in de klasse M. Een ongelukkige fout op hindernis 1 leverde 4 strafpunten op. De rest van het rondje toonde hij zijn vermogen en liep verder keurig foutloos rond. 

Lees meer »

Make My Day heeft nieuwe ruiter

Door de aanhoudende blessure van Mieke, is Make My Day vandaag vertrokken naar haar nieuwe ruiter. Martijn Wekema zal de komende maanden de training voor zijn rekening nemen en haar op concours uitbrengen. 

Lees meer »

Grandprix verkocht

Vandaag is Grandprix vertrokken naar zijn nieuwe eigenaar in Duitsland. Hij zal daar zijn springcarrière voortzetten. Wij wensen de nieuwe eigenaar veel (sportief) plezier met hem!

Lees meer »

Flügel maakt wedstrijdrentree in klasse M springen

Vanavond heeft Flügel na een lange wedstrijdstop haar rentree in de wedstrijdring gemaakt. Met Marleen Meijer, die haar vanaf nu uitbrengt op wedstrijden, liep ze een fijne foutloze ronde in de klasse L. In de klasse M kregen ze helaas 4 strafpunten. Ze moeten nog even wat meters met elkaar gaan maken voor de optimale afstemming, maar het begin is er weer en leek heel goed!

Lees meer »

Malibu jr afgeleverd bij Egbert Schep

Vandaag hebben we Malibu jr (v. Falaise de Muze) afgeleverd bij Egbert Schep in Tull en 't Waal. Naar alle waarschijlijkheid de laatste nakomeling van onze fantastische merrie Malibu heeft een fantastische nieuwe stal gevonden. Hij zal daar alle mogelijkheden krijgen om zich in de toekomst te ontwikkelen tot een goed sportpaard.

Lees meer »