Make My Day (stamboeknaam U Vrouwe) is vanaf 1 februari 2015 in eigendom van Mieke.

 

Make My Day is een keurmerrie die Z springen geklasseerd is. Ze heeft een fantastische instelling. Mede door haar vader Lancet heeft ze 3 fijne gangen. Haar stokmaat is 1.77m.

 

Make My Day is een telg uit de bekende dressuurstam van Landsvrouwe, onder meer moeder van Grand Prix paard Casanova de volle broer van Dansvrouw. Dansvrouw is dubbel preferent en prestatie, net als Landsvrouwe en haar dochters Weidevrouwe en Zandvrouwe. De stam hoort ongetwijfeld bij de beste dressuurstammen van Nederland.

Dansvrouw is de oma van de KWPN goedgekeurde hengst Google (Bordeaux x Johnson).

 

Make My Day heeft drie nakomelingen gebracht. De oudste nakomeling van Solitair uit 2005 is M springen met winstpunten en daarna verkocht naar Zwitserland. Zijn één jaar jongere broer van Santano is bekend onder de sportnaam Boris. Hij is onder Marloes Oldenhuizing ZZ Zwaar dressuur geklasseerd. De jongste nakomeling uit 2007 is M1 dressuur met winstpunten. 

 

In augustus 2016 is Make My Day met Mieke Drents Kampioen L springen geworden. De combinatie heeft meer dan 100 winstpunten in de klasse L behaald. 

 

Helaas heeft een langdurige blessure van Mieke ertoe geleid dat Make My Day in 2017 is uitgebracht door Bernise Everts en in 2018 door Martijn Wekema. In mei 2018 heeft Mieke de teugels zelf weer overgenomen en zijn ze M springen geklasseerd geworden. In het voorjaar van 2020 heeft Mieke besloten haar sportieve carrière te beëindigen en voor de fokkerij te kiezen.

 

Helaas is het niet gelukt Make My Day na haar sportieve carrière drachtig te krijgen. Ze wordt nu als recreatiepaard ingezet.