Drie prijzen op eerste concours van 2017

Gepubliceerd op 12 januari 2017 om 15:26

In de vernieuwde wedstrijdhal van Exloo, waar met ingang van 11 januari 2017 wekelijks op woensdag springwedstrijden worden gehouden, stond een prachtig parcours opgesteld.

Hilde reed Harvey in de klasse BB. Beide rondjes werden met 4 strafpunten beëindigd. Harvey leert snel en laat steeds betere sprongen zien. 

Gin-Tonic liep een foutloze ronde in de klasse B met Hilde die beloond werd met 77 stijlpunten. Dit leverde hun een derde plaats op.

Het was onderhand al weer een maand geleden dat Hilde met Flügel M had gereden. Een pittig M parcours leverde voor veel combinaties problemen op. Flügel was wat gretig en daardoor viel de balk op de insprong van de dubbel maar verder werd het parcours probleemloos afgelegd. Er wist maar één combinatie foutloos door het parcours te komen, waardoor Hilde en Flügel de tweede prijs mee mochten nemen. 

Door het ongeluk van Mieke rijdt Bernise Make My Day. Na meer dan 1.5 jaar niet op concours te zijn geweest reed Bernise haar eerste wedstrijdrondje weer. Make My Day deed wat ze zo vaak doet, namelijk foutloos rondgaan. Hun rit werd beloond met 79 punten en het oranje lint. Een prachtige comeback voor Bernise die het komende half jaar zeker de beschikking over Make My Day heeft. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.