Leerzaam weekend in Exloo voor Eldorado's. Flügel weer foutloos in de M!

Gepubliceerd op 4 december 2016 om 21:49

Zaterdag 3 en zondag 4 december stond het Hippisch Centrum Exloo in het teken van een springwedstrijd. Hilde heeft beide dagen de Eldorado's gestart. Op zaterdag maakte Harvey zijn wedstrijddebuut in de klasse BB. De dubbel was nog wat lastig, maar de derde keer ging hij er toch door en vervolgde het parcours zonder fouten. Grandprix maakte zich in de klasse B wat sterk en kreeg een foutje. Gin-Tonic had een hele fijne ronde in de B, maar kreeg helaas onderweg een springfout. Flügel sprong dubbel foutloos in het M en nam nog een achtste prijs mee. 

 

Zondag liepen de jonge paarden allemaal een stuk beter. Harvey liep weer naar de finish en dit keer zonder hapering in de dubbel. Grandprix kreeg weer een fout, maar sprong veel beter en liet zich beter rijden. Gin-Tonic sprong geweldig en bleef foutloos. De rit werd beloond met 79 punten en leverde het rode lint op. 

 

Make My Day maakte ook haar wedstrijdrentree. Na het Roldermarkt concours werd ze ziek en na diverse onderzoeken werd de diagnose gesteld. Na een antibioticakuur kon Mieke de training weer langzaam hervatten. In Exloo reed ze een rondje B. Make My Day was gretig en had er weer zin in. Op naar de volgende wedstrijden in de klasse L!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.